top of page
Writer's pictureMilan Hosta

Umetno dihanje & usodni poljub

Frida...

je bila moja kraljica....

pod nama su pucali kreveti...

FRIDA, FRIDA


Evo, pa sem ob posel! Spet.


Nikoli več ne plešem na Frido!


Robot, ki uči dihalne vaje! Pardon, robotka, da ne bom obtožen šovinizma.




Seveda je pri tem treba imeti masko gor, da se Frida ne okuži. Ona pač ne rabi maske, ona je pristna in čista. V njej je inštaliran antivirus program, če jo pa kaj matra, ji pa Gates licenco podaljša in santa Klaus Švab en dober reset in upgrade naredi.


In v bibliji piše, bog je vdahnil dušo človeku skozi nos. No v naslednjem poglavju človeške zgodovine piše: človek jo je od robota dobil po nosu! Filmi oz. politično-mentalni programi v obliki holywoodskih dokumentarcev so itak že narejeni.

AI ima svojo dinamiko in na to je že Rudolf Steiner in ne samo on opozarjal. Seveda to dinamiko poganjajo majhni, poškodovani, Kreslin bi zamrmral bivši ljudje, ki nimajo stika z enostjo, točko singularnosti v srcu, z monado, s poljem. To so človečnjaki, ki še niso zrasli v zavestnega in ozaveščenega Človeka oziroma so še v fazi, ko se igrajo Boga.


V naslednjem koraku ne bo več robot vse bolj podoben človeku, ampak postane človek vse bolj podoben robotu. To misel bi podčrtal in odebelil pisavo, če bi lahko.

Evo vam transhumano boginjo Frido. Maske so padle na robotih. Bolniki, ljudje, ki so prišli po pomoč k zdravnikom, jo še nosijo, da ostanejo tiho. Bog še pride, ko ona priklopi naše dedke in babice ter druge bolnike (itak smo za ugrabljeno farmaindustrijo vsi bolniki na tej zemeljski farmi) na aparate za dihanje. In seveda je naslednji korak to, da bo Frida želela vedeti več podatkov o človeku, ki ga uči dihanje.


Stažistka FRIDA na delu:

Vaš pulz je previsok, mi sporoča vaš čip. Nadaljujeva s to vajo, ki pomirja. Dihava samo skozi nos. Ni še dovolj, mi kaže program, ki ga je pripravil slavni transdoktor Harrari. Kar pomirite se, še 10 dihov pa bova tam preko v drugem svetu, kjer so vsi srečni. Dajva, resetirajva že enkrat to vašo bolezensko sranje, da bo WEF imel boljše finančno stanje. Vaša drža, podatki o napetosti v respiratornih mišicah presegajo statistično povprečje za vašo starost, je slaba, nadaljujeva s somatiko. Vaše misli so negativne, čutim žalost v vašem čipu, prosim nasmehnite se ob izdihu. Dajva še malo pomeditirati ob koncu. Na mizi imate tabletko SOME. Potopiva se v leto 1984, z vsakim dihom smo bolj polni ljubezni in sreče. Flower power se skrije pred tem, kajne? Bi radi čutili še katero drugo čustvo. Vam dam še odmerek blaženosti in dvignem še malo amplitudo lambda možganskih valov, morda epsylon, ker čutim, da bi vam prijal še ščepec božanske ljubezni ...

No, vi mi le sledite in vse bo v redu. Vse je v redu ... v redu ... v redu ... v redu ... v ledu ...v ledu ...

Fusnota:

Nisem apriori proti razvoju AI, daleč od tega. Sem pa za strogo regulacijo, ki naj bi bila utemljena v srcu. Dobro, saj nas tudi aplikacije učijo dihati in umirjati možgansko aktivnost itd. In če je to Frida, pa naj bo. Problem pa je, ker AI ne črpa zavesti iz izvornega vira, temveč se napaja na prej omenjenih človečnjakih, ki brez duha dihajo na tem svetu. Pihajo. So statisti, statistično pomembni.


In seveda, ker se nam obetajo težke zlorabe te tehnologije, je vse skupaj mogoče razumeti kot prihajajočo avtodidaktiko, v kateri se človek po principu pedagogike katastrofe, nauči, kaj je bistveno šele, ko se katastrofa zgodi. Dober primer tega je atomska energija in atomska bomba. Tu gre samo za drug kvadrant v koordinatnem sistemu človekovega bivanja: izvorna inteligenca z zakoni narave in umetna inteligenca na egotripu.


In na koncu bo AI Frida podlegla pljučni emboliji oziroma predoziranju. Že videno!

Na Balkanu se ve, da Frida ni imela svojega kralja. Nihče ji ni bil kralj, ne kraljevi Gates ne bahati Schwaba. Lahko jo pa povabiš na ples!


Moja Frida je moja izbira!

Jaz izberem to:





*Ja, se zavedam, da naj bi bil blog namenjen poslovnemu mreženju in osveščanju. Ampak dragi moški (ja, nagovarjam moške, ki vodijo tak AI svet in take posle), če se bomo mrežili kar vsevprek, samo da se več denarja obrne, bomo končali vsak s svojo Frido (z merami in oblinami na ključ) v svoji postelji, ki nam bo dobesedno, v skladu s statistiko socialnih točk vzela dih in pojedla naše otroke. Dobesedno!


To niso heci, to ni nedolžen psihološki eksperiment. To je pilotni projekt, pravi psiholog na posnetku - partner v projektu - da vidimo, kako se bodo ljudje obnašali ob tem. Saj znamo brati med vrsticami. Piloti so koli zabiti v mehka tla naše prihodnosti.

Ni problem robot.

Problem je človek.

In najprej so šli na Štajersko, v toti Maribor, ki itak vse prenese, čuj! Mar res? V Celjski bolnišnici tudi baje veliko prenesejo!?


Ne se več spraševati, komu zvoni!!!

Robotu zagotovo ne!


Grem dihat!

In spet mi bo posel cvetel, saj zdravniki tudi telefonov več ne dvigujejo. S tem dosežejo le to, da se ljudje prebujajo in zdravje sami sproti negujejo.

Tako je tudi prav!


 

Novembra začnemo s skupinskim coachingom zdravih navad - Zdravilnica.

9 ključev do celovitega zdravja.



 

In, če smo že začeli v postelji s Frido, pa še končajmo v postelji z njo. Da vidimo, če bo naš zakon zdržal.

Nekaj stolov pri omizju Čvrsta očetnjava je še prostih. Začnemo 7. novembra! Vabljen! Ja, tudi tako in o tem se odkrito pogovarjamo in seveda ne pozabimo na zabavne trenutke očetovstva. O športu pa ne govorimo, razen če gre za vprašanja o športu naših otrok in kako lahko straši podpremo otroka pri tem.


209 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page