top of page
Writer's pictureMilan Hosta

Astma in žalost ter grenkoba življenja

Iz knjige ZADIHAJ!, stran 42:

"Vse mi je postalo kristalno jasno. Družinsko drevo, čutil sem to v sebi, je lažje in bolj polno zadihalo. Tam se je začela moja astma in bila je tu zato, da povežem veje s koreninami. To je bilo zdravilo. Edino možno, ki odpravlja vzrok. Ja, pestro je življenje v hosti in s Hosto. Nikoli ni prepozno za srečno otroštvo, pravijo. Moje je bilo lepo.

 

Vsak ima svojo zgodbo, svojo pestrost čustveno močno obarvanih življenjskih dogodkov. Na koncu gre vselej za to, da dobro spoznamo samega sebe. In to je spremljevalni učinek tega učbenika ljuboživosti. Zato priporočam, ko boste brali o tehnikah in metodah raziskovanja duha s pomočjo diha, vzemite si čas, poskusite sami ali obiščite strokovnjaka. Življenje je namreč veščina, ki se s pomočjo zavestnega diha mojstri."


V tem nagovoru spodaj se obračam k staršem, katerih otroci imajo simptome astme. In pa k odraslim, ki še kar prenašajo naduho. Morda pa v povedanem najdete pot do svojih težav. In v knjigi podajam tudi tehnike dihanja, ki pripomorejo k lajšanju simptomov astme.







 

Vabljeni k nakupu paketa Zadihaj v predprodaji. Samo še do nedelje, 08. septembra 2024 dobite knjigo in spletni tečaj Slovenija diha za €34,40.




82 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page